Notícies

El passat divendres 29 de Juny el teatre de Sant Corneli va acollir el lliurament dels premis a l'empresa recuperats per l'ACEB.

Uns dos centenars de persones van assistir a l'acte de lliurament dels recuperats premis Berguedà Empresarial. Uns guardons que van néixer el 1990 impulsats pel Consell Comarcal del Berguedà i que van celebrar-se de manera saltada fins al 2008, quan van desaparèixer.

Des d'Enerbío vam tenir el plaer d'assistir a l'acte i conèixer a l'Àngels Chacón i Feixas, Consellera d'Empresa i Coneixement. El certamen va servir, per injectar optimisme al teixit empresarial i per donar a conèixer el talent local del sector en un sopar que va ser presidit pel conseller de Treball, Chakir El Homrani, i la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, que van compartir àpat amb Josep Fígols, president de l'ACEB, David Font, president del Consell Comarcal del Berguedà, l'alcalde de Cercs, Jesús Calderer, d'altres representants institucionals de la comarca i una bona presència de persones del teixit empresarial local.