Notícies

El proper cap de setmana, del 16 al 19 de març de 2019, assistirem a la 147a. Fira de Sant Josep de Mollerussa. De la mà de la marca Euralis Semillas, estarem situats a l'estand número 23, Pavelló A.

L'esdeveniment anual d'àmbit nacional amb un format agrícola i d'automoció, obrirà les portes de 10:00h a 20:00h del vespre. Enguany s'esperen més de 300 expositors i més de 180.000 visitants.

Amb una superfície d'exposició de 25.141 metres quadrats, el que representa un increment de 5.000 metres quadrats més que l'anterior edició, tot comptant amb la incorporació del Saló del Tractor. Bones expectatives que també constata l'increment d'expositors.

L'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha assegurat que aquestes xifres donen a entendre que Sant Josep és un ''esdeveniment firal amb majúscules que supera el límit territorial.

La fira serà inaugurada pel president de la Generalitat, Quim Torra, dissabte a les deu del matí que després de presidir l'acte institucional al Centre Cultural visitarà juntament amb la restada d'autoritats el recinte firal.