Empresa

Qui som

Grans del Lluçanès, amb més de 20 anys d’experiència hem aconseguit ser un referent del sector de l’agricultura a Catalunya.

Nascuda al Lluçanès amb un caire familiar i local, sempre hem estat al costat dels agricultors, adaptant-nos al progressiu desenvolupament del mercat. Així hem crescut en àrea d’influència, infraestructures, maquinària i recursos humans. Gràcies a l’equip de més de 60 persones que treballa amb esforç i perseverança, podem atendre de forma eficient les exigències diàries.

En un sector cada vegada més tecnificat, globalitzat i en contínua evolució, a Grans tenim el clar objectiu de respondre a les necessitats dels professionals del sector. Amb aquesta intenció, al llarg dels anys hem anat diversificant les nostres activitats, mantenint aquest esperit emprenedor i de tracte humà que ofereix l’empresa familiar.Què fem


A Grans, sabem que el món de l'agricultura depèn en el seu procés de producció d'un conjunt de necessitats molt diverses alhora que específiques. És per això que disposem de tots els productes i serveis que l'agricultor li calen en la seva feina, des del moment de sembrar fins a la recollida.

Valors


En un sector cada vegada més tecnificat, globalitzat i en contínua evolució, a Grans tenim el clar objectiu de respondre a les necessitats dels professionals del sector. Amb aquesta intenció, al llarg dels anys hem anat diversificant les nostres activitats, mantenint aquest esperit emprenedor i de tracte humà que ofereix l’empresa familiar.

Història


L’any 1993, a Sant Martí d’Albars, vam construir les primeres instal•lacions de Grans del Lluçanès, avui seu social i magatzem principal de l’empresa. Des d’aleshores, l’evolució del mercat ens ha portat a implantar-nos en comarques veïnes fins a l’actual volum d’actuació d’àmbit regional, nacional i internacional. Actualment donem cobertura a una àrea agrícola de 120.000 hectàrees, gestionades per més de 2500 professionals del sector.

Tot això ens ha portat a estructurar l’empresa en diferents seccions per tal de correspondre a les necessitats actuals:

Divisió agrícola (Grans)
Divisió biomassa (Enerbío)
Divisió transports (Transalsol)
Divisió ramadera (Pignatura)

Les nostres Instal·lacions