Empresa

Qui som

Grans del Lluçanès, amb 25 anys d’experiència seguim creixent per ser un referent del sector de l’agricultura a Catalunya.

Nascuda al Lluçanès amb un caire familiar i local, sempre hem estat al costat dels agricultors, adaptant-nos al progressiu desenvolupament del mercat. Així hem crescut en àrea d’influència, infraestructures, maquinària i recursos humans. Gràcies a l’equip de més de 60 persones que treballa amb esforç i perseverança, podem atendre de forma eficient les exigències diàries.

En un sector cada vegada més tecnificat, globalitzat i en contínua evolució, Grans te el clar objectiu de respondre a les necessitats dels professionals del sector. Amb aquesta intenció, al llarg dels anys hem anat invertint en diversificació d’activitats i instal•lacions, mantenint aquest esperit emprenedor i de tracte humà que ofereix l’empresa familiar.

Què fem


Grans sap que el món de l'agricultura depèn, en el seu procés de producció, d'un conjunt de necessitats molt diverses alhora que específiques. És per això que disposem de tots els productes i serveis que el professional del sector necessita en el seu procés, des del moment de la sembra fins la recollida de la collita.

La principal activitat de Grans la constitueix el procés de multiplicació, recepció, emmagatzematge, selecció, envasat i distribució de les diverses llavors de cereal que certifiquem.

Valors


El principal actiu de Grans neix de la convivència personal amb el sector agrícola. Aquest punt de partida ha donat peu a mantenir el tipus de relació, amb cada professional del sector basada en el tracte humà, i així convertir el nostre esperit emprenedor en una fortalesa professional per generar valor afegit als nostres col•laboradors i viceversa.

Història


El 1993 es construeix la primera instal•lació a Sant Martí d'Albars, avui seu social i centre principal de l'empresa. Dedicada inicialment a la divisió agrícola i sola de caràcter comercial, evoluciona ràpidament a producció i transformació de part dels seus productes.

Des de llavors, les possibilitats del mercat i l'estratègia de l'empresa ens han portat a posicionar-nos en zones agrícoles confrontants, fins a arribar a una presència d'àmbit regional. Actualment donem cobertura a una àrea agrícola de 120.000 hectàrees, gestionades per més de 2.500 professionals del sector.

La vinculació amb el sector primari agrícola, ha generat també l'ampliació del model de negoci inicial cap a sectors, com la producció ramadera porcina, la producció i distribució de pèl•lets de biomassa d'origen forestal, i tot el conjunt suportat per una estructura logística a través de la mateixa empresa de transports.

Les nostres Instal·lacions