Notícies

Enerbío presenta la nova imatge de la flota de transports per la temporada d'hivern 2017/2018. Amb l'objectiu de donar una imatge més moderna, forta i competitiva al sector.

Amb la nova imatge cobra protagonisme el logotip, amb els colors groc i vermell del foc i la flama. Aquesta serà implementada els pròxims dies amb les tauliners i la cisterna certificada de pèl·let a granel.

Les quantitats de mercaderies que gestionem a Grans ha fet evolucionar l’estructura logística inicial, basada en vehicles de servei particular, fins a la mateixa agència de transports, Transalsol S.L.

PÈL·LET A GRANEL

És la forma més econòmica i pràctica per grans consumidors, ja que subministrem directament el pèl·let des del camió cisterna pressuritzada fins al depòsit de la caldera mitjançant la mànega del camió de forma que tot està automatitzat i no és necessari manipular el pèl·let en cap moment.
 
A Enerbío disposem de dos formats de cisterna:
 

  • La de 8 tones és ideal per subministres amb difícil accessibilitat. Un camió de 2 eixos que permet una maniobra a espais més limitats.
  • La de 18 tones per instal·lacions amb mitjanes i grans tolves que tinguin espai per la descarrega.
 
El client del pèl·let a granel és molt divers, va des de consumidors particulars de calderes fins a edificis, instal·lacions públiques o granges d’animals.